Lapszámok

2024. február XXXII. évfolyam I. szám

Teknikum TEK-SPACER™ Betonacél távtartók a gyors építkezéshez

Teknikum TEK-SPACER™ betonacél távtartók gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a betonacél rögzítését. A távtartó segít a betonacél rögzítésében és a vasbeton szerkezet részévé válik.

Gyors szállítás közvetlenül a gyártótól
A termékek Magyarországon, Jászladányban készülnek. A Teknikum Kft. közel 30 éve foglalkozik műszaki műanyag- és gumi fröccsöntéssel, valamint műszakihab-feldolgozással.


Új termék a magyar piacra. A távtartó hét különböző magasságban (20–50 mm) készül. Minden méret biztonságos lábon áll és gyors rögzítést tesz lehetővé az innovatív kialakításnak köszönhetően. Az éles lábú változat optimális falelemekhez és minimálisra csökkenti a lábnyomokat.

Egyedi polimer termékek gyártása
Boldizsár Ádám értékesítési vezető az ügyfeleknek a csapat bevonásával segít annak érdekében, hogy megtalálják a megfelelő megoldást.

„Műanyag részlegünk a fröccsöntés, az extrudálás és a 2D/3D-vágási technikák alkalmazásával ügyfélspecifikus egyedi termékeket gyárt. Nyersanyag-választékunk felöleli a hőre lágyuló műanyagok összes főbb típusát, és bizonyos műszaki műanyagokat, mint például POM, PA és PA üvegszálas keverékeket. Emellett csúcstechnológiás szerszámüzemünk öntőformákat gyárt és tart karban az ügyfelek projektjeihez” – mondja Boldizsár úr.

„Lehet, hogy egyes termékeink nagyon kis méretűek, de itt Jászladányban a berendezéseink nagy méretű, akár 2000 köbcentiméter térfogatú, maximum 4 kg tömegű műanyag termékek készítését is lehetővé teszik” – teszi hozzá Boldizsár Ádám.

Költséghatékony megoldás
Teknikum TEK-SPACER™ típus PE-HD műanyagból készül, ami alkalmas építőipari munkákra.

A betonacél távtartó megkönnyíti a betonacél rögzítését. Három különböző formában kapható, lehetővé téve a gyors építkezést:
Falak, szerkezetek, utak, hidak, kerítések, oszlopok, tartók és többféle felhasználás.

Nálunk is kapható: TEKNIKUM CARBON Gumitömlők beton kezeléséhez
A Teknikum CARBON tömlők nedves és száraz betonhoz és egyéb építőanyagokhoz is alkalmasak. Szakterületünk a kopás-, az olaj- és a vegyszerállóság extrém körülmények között. A TEKNIKUM az európai ipari ügyfelek megbízható beszállítója.

Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet!

sales.hu@teknikum.com

További információk:

https://teknikum.com/hu/tek-spacer

(fotók: TEKNIKUM Kft.)