Cikkírás

A lap olvasói köre, olvasói visszajelzések

A lap jelentős előfizetői bázissal rendelkezik. Az olvasói kör mérnökökből, technikusokból, oktatókból, kormányzati és önkormányzati szakemberekből, beruházókból, kivitelezőkből, cement- és betonipari szakemberekből, adalékszer forgalmazókból, adalék- és kiegészítőanyag előállítókból és forgalmazókból, berendezés gyártókból és forgalmazókból tevődik össze.

Médiapartnereink számára – akik a stabil gazdálkodás alapját adják - biztosítjuk a lapban történő rendszeres megjelenést, és az aktuális lapszám impresszumában is feltűntetjük őket. Az újságban hirdetések megjelentetésére is lehetőséget biztosítunk. Jelentős létszámú szerzőgárdával is rendelkezik a lap, akik köre szintén fokozatosan bővül. Az olvasói visszajelzések kedvezőek, amelyeket időnként kérdőívekkel is segítünk kibontakozni.

Lapunknál szívesen vesszük a betonhoz kötődő szakemberek írásait a lapban szereplő témakörök bármelyikében. A szakmai cikkek írásánál célszerű különösen nagy súlyt helyezni az új, korszerű eljárások bemutatására, környezetbarát technológiák ismertetésére.

A szakmai cikkek írásához segítséget nyújt útmutatónk, amely letölthető ide kattintva! Szempontjait kérjük figyelembe venni!