Lapszámok

2023. október XXXI. évfolyam V. szám

Nyílt napokat tartott a DDC - Több száz érdeklődőtől volt hangos a Beremendi és a Váci Cementgyár

Az ország meghatározó építőanyag-ipari vállalata, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) ismét betekintést engedett az európai színvonalon működő Váci és Beremendi Cementgyár működésébe!

Az idei év különleges volt a DDC számára, hiszen ismét nyílt napokat szervezett a nagyközönség számára. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatták meg, hogyan zajlik az élet a modern, környezetbarát technológiát alkalmazó cementgyárakban.

Az események élményekben gazdag programelemeket kínáltak; a résztvevők gyárlátogatáson vettek részt a Beremendi és a Váci Cementgyárban, amely során betekintést nyertek a gyártási folyamatba, valamint megismerhették a vállalat fenntartható és környezetvédelem-központú működését. A gyárlátogatáson túl izgalmas lehetőségnek bizonyultak a bányalátogatások is, ahol mélyebb ismereteket szerezhettek a mészkőbányák érdekes világáról.

Az esemény idején kicsik és nagyok egyaránt megannyi új információval gazdagodtak, valamint minden korosztály megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget.

MUTI, HOL DOLGOZOL!
A vállalat munkavállalói és családtagjaik számára 2023-ban ismét megrendezték – idén a nyílt napok keretében – a #Mutiholdolgozol eseményt, amelyen összesen közel 200 fő vett részt!

Sőt, a vállalat 2023-ban is csatlakozott Baranya vármegye nagysikerű rendezvényéhez, az Ördögkatlan Fesztiválhoz, amelynek keretében az érdeklődők gyárlátogatáson vehettek részt a Beremendi Cementgyárban!

2023-ban nem csupán a klasszikus gyárlátogatáson nyílt lehetőség a DDC megismerésére, hanem egy rendhagyó, ám annál szórakoztatóbb körbevezetésen is, amelyet a Pécsi Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színművésze, Köles Ferenc vezényelt le.

(fotó: DDC)