Lapszámok

2022. december XXX. évfolyam VI. szám

Díjazták a DDC társadalmi felelősségvállalását

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem egy közös ügy, közös felelősség. A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) társadalmi felelősségvállalási programjának keretében törekszik arra, hogy megteremtse az ehhez szükséges tudatosságot. A vállalat erre irányuló törekvéseit ismét elismerték: a „Legjobb CSR Programért” kategóriadíjat a DDC-nek ítélte oda a szakmai zsűri.

2022-ben immár 15. alkalommal hirdették meg a Magyar Üzleti Felelősség Díjat és a CSR Hungary Díjat, melyekkel idén is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket és szolgáltatásokat, projekteket értékelték.

A DDC felelős és fenntartható munkavállalói törekvéseit a szakmai zsűri a „Legjobb CSR Programért” és a Magyar Üzleti Felelősség Díjjal jutalmazta!

Évtizedek óta tartó felelősségvállalás

A DDC társadalmi felelősségvállalási programja hosszú időre nyúlik vissza; a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram, a „Zöld Megoldás-pályázat”, valamint a „Zöld Alternatíva Vetélkedő” segítségével rendszeresen támogatják a cementgyárak környezetében élő lakosságot, szervezeteket, intézményeket. A vállalat környezetvédelmi és társadalmi tudatossága miatt nagy hangsúlyt fektet a természeti kincsek és a helyi értékek védelmére, a régió erőforrásait „jó gazda” módjára kezeli. A DDC a helyi közösségek életében aktív támogató szerepet vállal, ezt a számos regionális együttműködés támasztja alá.

Közös ügy, közös felelősség

A vállalat felelős mivoltát számos szakmai díjjal elismerték már. Idén ősszel a Green Awards versenyen „Az Év Jó Ügye” kategóriadíjat a vállalatnak ítélte oda a szakmai zsűri.

(fotók: DDC)