Lapszámok

2021. augusztus XXIX. évfolyam IV. szám

Építők napja 2021 – Elismerések

Minden év június első vasárnapján ünneplik az építő- és építőanyag-iparban dolgozók az építők napját, amikor elismeréseket nyújtanak át a kiváló teljesítményt nyújtó szakembereknek.

Az Építéstudományi Egyesület Alpár Ignác díjat adományozott Csényi Sándornak, az Építéstudományi Egyesület Építéskivitelezési szakosztály tagjának és Tóth Balázsnak, a Magyar Építőipar folyóirat főszerkesztőjének. A Szilikátipari Tudományos Egyesület Szilikátipari Emlékérmet adományozott Henszelmann Imre, a Szilikátipari Tudományos Egyesület Finomkerámia szakosztály tagja és Laska Imre, a SPECIÁLBAU Kft. ügyvezetője részére.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége Lechner Ödön Díjban részesítette Balanyi Lászlót, a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt. gazdasági igazgatóját, Kondorosi Pétert, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. projektigazgatóját, Schriffert Pétert, a ZÁÉV Építőipari Zrt. projektfőmérnökét, valamint posztumusz díjat adományozott Bozsó Bélának, a Grabarics Építőipari Kft. ügyvezetőjének. A Magyar Mérnöki Kamara Építési Szakmai Tagozata Kardos Andor-díjjal ismerte el Kiss Jenő tagozati elnök munkáját.

Gratulálunk a díjazottaknak!