Lapszámok

2018. december XXVI. évfolyam VI. szám

bauma 2019: a szuperlatívuszok vására

A bauma 2019. április 8-ai kezdete előtt fél évvel a kiállításszervező új rekordot jelentett be: 55 országból több mint 3 500 kiállító mutatkozik be az építőipari és építőanyaggyártó-gépek, bányászati gépek, építőipari járművek és berendezések vezető rendezvényén Münchenben. A három évenként megrendezett egy hetes kiállításra 600 000 látogatót várnak.

Mareile Kästner, a bauma projektvezetője és Janina Helfrich, a bauma projektreferense budapesti sajtótájékoztatójukon ismertették a kiállítással kapcsolatos legfontosabb információkat. Jövőre először adódik alkalmuk a látogatóknak a B0-s csarnokban a szektor virtuális felfedezésére, amit a kép-, hang- vagy érzékszervi visszacsatolások – mint például a szél érzékelése – kombinációja tesz lehetővé. Újdonság a bauma PLUS ONSITE, amelynek segítségével a kiállítók kompakt felületen mutathatják be vállalkozásukat. A bauma PLUS MOVE-on, egy rugalmas együttműködési területen pedig találkozhatnak egymással a látogatók és a kiállítók.

A bauma az építőipari és építőanyaggyártó-gépek, bányászati gépek, építőipari járművek és berendezések vezető rendezvénye, 614 000 négyzetméteres kiállítási területével a világ legnagyobb vására. 2016-ban 58 országból összesen 3 425 kiállító mutatkozott be, 219 országból megközelítőleg 584 ezer látogató kereste fel a standokat.

Friss információk a www.bauma.de honlapon érhetők el.