Lapszámok

2017. október XXV. évfolyam V. szám

Magyar Termék Nagydíjat nyert a LAFARGE és a Murexin

Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el a Királyegyházi Cementgyár cement termékcsaládját, illetve a Murexin Kft. szekszárdi bázisán kifejlesztett új termékcsaládját. A díjátadót Budapesten, az Országházban tartották 2017. szeptember 5-én.

20 éve, hogy a Magyar Termék Nagydíj olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerését és díjazását tűzte ki célul, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj pályázat az egyik legrangosabb minősítő rendszerré vált Magyarországon, amely az egyetlen nem szakmaspecifikus tanúsító elismerés.

A Királyegyházi Cementgyár cementtermékeivel és kapcsolódó, ügyfélközpontú szolgáltatásaival mérette meg magát. A LAFARGE pályamunka értékelése során a döntőbizottság kiemelte a termékek magas minőségét, megbízhatóságát, a fogyasztóknak kínált előnyöket, az ISO minőségirányítási rendszerek alkalmazását és kreatív ötleteit.

LAFARGE csoportkép

„Újabb mérföldkő számunkra a rangos, hazai szakmai elismerés. Megerősít minket abban, hogy a nemzetközi és hazai viszonylatban magas termékminőséget és ügyfélközpontú terméktámogatást nyújtunk a magyar építőanyagpiacon” – mondta Hoffmann Tamás értékesítési igazgató az átadó gálán.

A hazai építőipari kutatás-fejlesztés sikereként Magyar Termék Nagydíjat kapott a Murexin Kft. szekszárdi bázisán kifejlesztett új termékcsalád. A hazai építőipari sajátosságokat is figyelembe véve speciális alapanyagokból alkotta meg a Murexin Kft. szakembergárdája azt a LEWELL aljzatkiegyenlítő termékcsaládot, amellyel most elnyerte az elismerést. „Mivel a hazai építőiparban egyre nagyobb gondot okoz a szakemberhiány, egy olyan termékcsalád létrehozását tűztük ki célul, amelyet a lehető legkönnyebben tudnak kezelni a felhaszná- lók” – mondta Czili Aladár, a Murexin Kft. ügyvezető igazgatója.

Murexin csoportkép