Lapszámok

2017. április XXV. évfolyam II. szám

Betontechnológia zsebkönyvbe zárva

ÚTMUTATÓ SZAKEMBEREKTŐL SZAKEMBEREKNEK

A folyamatosan változó építőipari környezet megkívánja a korszerű technológiák alkalmazását és a fejlődéssel való együtthaladást, mindez pedig naprakész, átfogó tudást igényel az iparágban jelenlévő szakemberektől. A CeMBeton Útmutató praktikus zsebkönyvként foglalja össze a kor igényeinek megfelelő technológiai tudást a mindennapokban használatos alapoktól kezdve a speciális ismeretekig. A zsebkönyv tudásanyaga a víz után a világon második leggyakrabban használt anyag, a beton köré szerveződik, az információkat a szakma elméleti és gyakorlati képviselői rendszerezett, strukturált formában adják át az olvasónak.

Az útmutató három fő részre osztható: az első részben a beton alapanyagait vizsgálja, a második egység a beton és a betontervezés témakörét bontja ki, míg az utolsó blokkban a beton felhasználási területeivel kapcsolatos tárgykörökről tájékoztatnak a szerzők.

A kiadványban összegyűjtött legfrissebb betontechnológiai ismeretek hozzájárulnak az anyagban rejlő lehetőségek megtalálásához és alkalmazásához. A CeMBeton útmutató elérhető a Szövetség honlapján: http://www.cembeton.hu/tevekenyseg/kiadvanyok