Lapszámok

2016. augusztus XXIV. évfolyam VI. szám

A CRH üzleti szolgáltató központot nyitott Budapesten

A CRH csoport, a világ egyik vezető építőipari vállalata június közepén megnyitotta új üzleti szolgáltató központját Budapesten. A központ pénzügyi és kereskedelmi adminisztrációs szolgáltatást nyújt a CRH Észak Duna Régiónak, amelyhez Ausztria, Magyarország és Szlovákia tartozik. Az új központot, amely a budapesti Váci Corner Offices irodaházban található, Írország budapesti nagykövete, Patrick Kelly nyitotta meg.

A CRH Észak Duna Régió azért választotta Budapestet szolgáltató központja helyszínéül, mert a magyar főváros nemzetközi szinten is elismert és vonzó helyszín a szolgáltató szektor számára. A város kiváló infrastruktúrával, elérhető árú irodaterületekkel és magasan képzett munkaerővel rendelkezik.

Patrick Kelly, Írország budapesti nagykövete elmondta: „A CRH az egyik legnagyobb üzleti sikertörténet Írországban. A budapesti szolgáltató központ megnyitása, amely 54 új munkahelyet teremt, világosan bizonyítja a CRH elkötelezettségét Magyarország és az Észak Duna Régió iránt, valamint hozzájárul az Írország és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok továbbfejlesztéséhez.”