Lapszámok

2019. december XXVII. évfolyam VI. szám

Újabb szakmai kitüntetést kapott a LAFARGE

A 21 tagból álló független bizottság döntése alapján idén a LafargeHolcim Csoport magyarországi tagja, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. is átvehette a kiemelkedő szakmai elismerést, a Business Superbrands Díjat.

A döntést az üzleti és marketing szféra szakértőiből álló zsűri hozta meg, akik a kiválasztás során több szempontot vettek górcső alá. Figyelembe vették az adott vállalat különböző gazdasági mutatóit, a vállalat tradícióját, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos újításait, márkastratégiáját és márkaépítési gyakorlatát. E magas követelményrendszernek felelt meg a LAFARGE Cement Magyarország Kft. is, így a számos korábbi elismerés és díj mellett most újabb fontos szakmai visszajelzéssel gazdagodott.

A Business Superbrands díj egy kiemelkedően pozitív és motiváló elismerés, amely pályázat nélkül, kizárólag szakmai szempontú kiválasztás alapján nyerhető el. Zadravecz Zsófia, a vállalat Értékesítési és marketing igazgatója a legrangosabb márkák vezető menedzserei között vehette át a védjegy viselőinek járó díjat. „A LAFARGE Cement Magyarország Kft.-nél célunk, hogy minden velünk kapcsolatban álló érintett számára értéket teremtsünk. Fontos számunkra, hogy mindezt úgy tegyük, hogy munkavállalóinknak, ügyfeleinknek, a helyi közösségeknek és lakosságnak javulást idézzünk elő a kollektív életminőségében. Tevékenységünkben kiemelt helyet kap továbbá az innováció, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Projektjeinkben hangsúlyosan jelenik meg az önkéntességre, valamint az egészséges életmódra való ösztönzés, a közösségi értékek ápolása” – tette hozzá a díj kapcsán Zadravecz Zsófia.

A Business Superbrands kitüntetés vállalati szinten növeli a cég jó hírét, ennél fogva a LAFARGE Cement Magyarország Kft. összes munkavállalóját megilleti e méltó elismerés.