Lapszámok

2019. augusztus XXVII. évfolyam IV. szám

Lakásdíszek betonból

KEZDŐKNEK

Korábban a beton, ez a hideg és szürke anyag elképzelhetetlen volt lakásdíszhez. Mára kedveltté tette rusztikus, természetes megjelenése. A beton strapabíró, könnyen formázható, olcsó alapanyag, amelyből különleges tárgyak (pl. ajtótámasz, gyertyatartó, szappantartó stb.) készíthetők.

Környezetbarát alapanyag, hiszen természetes összetevőkből áll, könnyen újrahasznosítható. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy gyorsan és könnyen dolgozhatunk vele, sőt még a kevésbé jó kézügyességűek is szép dolgokat alkothatnak.

A kezdőknek szóló kötetből az olvasó többek között megismerheti, hogy milyen használati tárgyak készíthetők betonból, majd az egyes folyamatok részleteibe is beavatják a kézműveskedésre vállalkozókat.

HALADÓKNAK

A kezdőknek szóló kötet sikerére való tekintettel a szerzők összeállítottak egy kötetet a haladóknak is. A könyv segítségével többek között kaspót, betűket, fedeles tárolót, vázatartót, kétszintes kínálót, tálakat, de még üdvözlőtáblákat is készíthetnek az ügyes kezű alkotók.

Szerző: M. Dawidowski, A. Diepolder, S. Gut, X. Kuczera, S. Rogaczewsk-Nogai Kiadó: Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.